MB ŠPED
KOMPANIA PËR DETAR AGJENCIA LOGJISTIKËS DHE TË HUAJ - TREGTISË DHE TRANSPORTIT
 
mb.sped@t-com.me "MB SPED" Ltd, Bregu korrik 13 bb, Gat V, Tivar, Mali i Zi
Tel/fax: +382(0)30/311-696        Mob.tel: +382(0)69/614-613,    +382(0)68/488-688,   +382(0)69/957-755,   +382(0)68/567-718
Kontakt

"MB ŠPED" doo 

Obala 13 Jula bb 

Putnički terminal Gat V  

85 000 Bar, Crna Gora 

 

Tel/fax: 

+382(0)30/311-696  

 

Mob.tel: 

+382(0)69/614-613 

+382(0)68/488-688 

+382(0)69/957-755 

+382(0)68/567-718 

 

mb.sped@t-com.me 

 

stevokaranikic@mbsped.me 

marjanbevenja@mbsped.me 

Тë dërguar një mesazh
*Kontakt podaci*
"MB SPED" Ltd
Bregu korrik 13 bb, Gat V,
Tivar, Mali i Zi

Tel/fax:
+382(0)30/311-696

 
Mob.tel:
+382(0)69/614-613
+382(0)68/488-688
+382(0)69/957-755
+382(0)68/567-718

mb.sped@t-com.me
*Naša lokacija*