MB ŠPED
KOMPANIA PËR DETAR AGJENCIA LOGJISTIKËS DHE TË HUAJ - TREGTISË DHE TRANSPORTIT
 
mb.sped@t-com.me "MB SPED" Ltd, Bregu korrik 13 bb, Gat V, Tivar, Mali i Zi
Tel/fax: +382(0)30/311-696        Mob.tel: +382(0)69/614-613,    +382(0)68/488-688,   +382(0)69/957-755,   +382(0)68/567-718
MB Šped

“MB Šped“ shpk ështe spedicion me seli në Tivar. Zyra ndodhet në Terminalin e pasagjerëve (Gate nr. 5) në afërsi të Portit të Tivarit. 

 

“MB Šped” shpk është kompani e cila kryen sherbime lidhur me ndërmjetsim doganor, magazinim dhe mbështetje logjistike globale. Ndërlidhja me të gjitha pikat doganore frekuente në vend i jep kësaj firme fuqi dhe avantazh të veçantë. Lidhja e drejtpërdrejtë me sistemin informatik të doganës, dorëzimi elektronik i deklaracioneve dhe një numër i konsiderueshëm i të punonjësve, agjentave doganor të autorizuar, i mundësojnë asaj që kërkesave të klijentelës ti përgjigjet shpejt dhe me cilësi. 

 

Drejtori i kësaj firme, Marjan Bevenja, thekson: “Jemi spediteri dhë logjistikë ekskluzive për një numër të madh kompanish me renome, si nga Mali i Zi, ashtu edhe nga Evropa dhe Bota. Bashkëpunojmë me disa spediterë dhe logjistika evropiane me renome.” 

Тë dërguar një mesazh
*Kontakt podaci*
"MB SPED" Ltd
Bregu korrik 13 bb, Gat V,
Tivar, Mali i Zi

Tel/fax:
+382(0)30/311-696

 
Mob.tel:
+382(0)69/614-613
+382(0)68/488-688
+382(0)69/957-755
+382(0)68/567-718

mb.sped@t-com.me
*Naša lokacija*