MB ŠPED
KOMPANIA PËR DETAR AGJENCIA LOGJISTIKËS DHE TË HUAJ - TREGTISË DHE TRANSPORTIT
 
mb.sped@t-com.me "MB SPED" Ltd, Bregu korrik 13 bb, Gat V, Tivar, Mali i Zi
Tel/fax: +382(0)30/311-696        Mob.tel: +382(0)69/614-613,    +382(0)68/488-688,   +382(0)69/957-755,   +382(0)68/567-718
Porti i Tivarit

Tivari (Bari) është qytet në bregdetin e Malit të Zi, 75 km larg Podgoricës. Qyteti ka 13.719 banorë, kurse komuna ka 83 lagje dhe 40.037 banorë. 

 

Porti i Tivarit është porti më i madh malazez. Tivari është lidhja e Malit të Zi me Botën, sepse është komunë kufitare e cila përmes detit është e lidhur me Italinë. Nëpërmjet Portit të Tivarit qarkullojnë disa lidhje me traget. 

 

Me rrugën adriatike dhe hekurudhën Beograd-Bar është i lidhur me pjesën tjetër të Botës. Në afërsi ndodhen dy aeroporte, në Podgoricë dhe në Tivat. 

Тë dërguar një mesazh
*Kontakt podaci*
"MB SPED" Ltd
Bregu korrik 13 bb, Gat V,
Tivar, Mali i Zi

Tel/fax:
+382(0)30/311-696

 
Mob.tel:
+382(0)69/614-613
+382(0)68/488-688
+382(0)69/957-755
+382(0)68/567-718

mb.sped@t-com.me
*Naša lokacija*