MB ŠPED
KOMPANIA PËR DETAR AGJENCIA LOGJISTIKËS DHE TË HUAJ - TREGTISË DHE TRANSPORTIT
 
mb.sped@t-com.me "MB SPED" Ltd, Bregu korrik 13 bb, Gat V, Tivar, Mali i Zi
Tel/fax: +382(0)30/311-696        Mob.tel: +382(0)69/614-613,    +382(0)68/488-688,   +382(0)69/957-755,   +382(0)68/567-718
Transporti me kamionë

Duke bashkëpunuar me një numër të madh kompanishë transporti të cilat kryejnë transport mallrash me kamionë, kemi mundësi t’ju ofrojmë organizimin e transportit me kamionë, dhe pikërisht: 

 

TRANSPORTIT PËRMBLEDHËS TË MALLIT 

 

Për porosi të vogla, për të cilat nuk nevojitet i gjithë vendi ngarkues i kamionit, organizojmë transport përmbledhës. Kështu mund të importoni ose eksportoni saktësisht aq sa ju nevojitet, pa magazinim të panevojshëm dhe krijim të rezervave, me shpenzime shumë më të vogla për logjistikë, dhe këto në kohën kur ju përshtatet. 

Në bashkpunim me një numër të madh transportuesish nga Mali i Zi dhe rajoni për ju mund të organizojmë transport përmbledhës të mallit me çmimet më të favorshme, drejt të gjitha destinacioneve në rajon dhe Evropë. 

 

NGARKESAT E PLOTA TË KAMIONIT 

 

Klijentave tonë mund ti organizojmë gjithashtu transportin e ngarkesës së plotë të kamionit gjatë importit dhe eksportit nga të gjitha vendet e Evropës. 

Тë dërguar një mesazh
*Kontakt podaci*
"MB SPED" Ltd
Bregu korrik 13 bb, Gat V,
Tivar, Mali i Zi

Tel/fax:
+382(0)30/311-696

 
Mob.tel:
+382(0)69/614-613
+382(0)68/488-688
+382(0)69/957-755
+382(0)68/567-718

mb.sped@t-com.me
*Naša lokacija*